Već danas prestanite skrivati svoj osmijeh!

Jeste li ikada Instagramu pomoću filtera za mijenjali izgled zuba, izbjegavajući selfije ili se jednostavno ne smiješite na slikama? Ovo je godina za prestanak skrivanja vašeg osmijeha.

Želja za novim osmijehom nije isprazna ili sebična želja. Lijep osmijeh važan je za vaše samopouzdanje. U mnogim slučajevima vaš osmijeh može uticati na dobrobit drugih zuba ali i opće, zdravlje.

Mi u Primadentu volimo raditi transformacije u cilju Vašeg osmijeha zlata vrijednog.

Većina nas nije rođena s prirodno lijepim osmijehom, a dobra vijest je da to ne morate biti. Nudimo najnovije proizvode iz estetske stomatologije za one koji žele oživjeti ili ispraviti osmijeh. Estetska stomatologija samo je fantastičan izraz za stomatološke tretmane koji se fokusiraju na boju, položaj, oblik, veličinu i poravnanje zuba i ukupni izgled osmijeha.

Može li estetska stomatologija popraviti moje zube?

Prije nego što razmislite o estetskoj stomatologiji, morate biti sigurni da vaš stomatolog ima prošireno znanje, vještine i iskustvo sa svim najnovijim dostignućima u stomatologiji. Uz opsežnu kontinuiranu edukaciju posebno u područjima estetske stomatologije, dr. Esana Kavazbašić Huskanović uradila je mnogo estetskih zahvata i vratila osmijeh na lice pacijentima iz Tuzle i okoline.  Koristimo alternativni pristup prilikom stvaranja Vašeg novog osmijeha.

“Partneri smo sa svakim pacijentom kako bismo procijenili više od zdravlja zuba. Provodimo vrijeme kako bismo razumjeli njihove opće ciljeve i uravnotežili njihove želje s izgledom, strukturom kostiju i načinom života. Vaš osmijeh bi trebao biti jedinstven kao i vi. ”

Estetska stomatologija ne samo da može popraviti ili popraviti izgled vašeg osmijeha, već može poboljšati funkciju i zdravlje vaših usta.

Ako imate bilo koji od ovih problema, vjerujemo da Vam možemo pomoći da iste riješite na najbolji mogući načini:

  • pokvareni ili oštećeni zubi,
  • ispucali ili slomljeni zubi,
  • obezbojeni ili tupi zubi,
  • istrošeni ili mali zubi,
  • neujednačen osmijeh,
  • zbijeni ili iskrivljeni zubi,
  • praznine ili razmaci

Olakšavamo vam da 2021. postane godina u kojoj ćete prestati skrivati osmijeh. Već danas zakažite Vaš termin.

Najdraža stvar i najljepši poklon koji vam neko može pružiti je iskren, iskren osmijeh.!

Zakazivanje termina:
+387 35 210 669
+387 61 217 647 (WhatsApp / Viber)

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.