Komšijski Primadent makeover za blistav osmijeh naše junakinje!

Sigurni smo da svaki dio Tuzle, svaka zgrada, naselje ili ulica ima barem jednu junakinju koja se nesebično daje kako bi život svoje zajednice i sugrađana učinila ljepšim. Njena energija je zarazna, doprinos koji daje društvu nemjerljiv, ali sebe, obično, stavlja na zadnje mjesto. Sada je vrijeme da joj se odužimo – vrijeme je za makeover! Neka osmije koji ima ne bude samo blag nego i blistav, baš kakav i zaslužuje.

Praznični period godine su stomatolozi ordinacije Primadent odlučili uljepšati drugima, našim divnim komšijama kroz projekat „Makeover 2021.“. Tako će doktori stomatologije Esana i Amer Huskanović pokloniti jedan osmijeh zlata vrijedan za našu zlatnu mamu, prijateljicu ili komšinicu, jednostavno junakinju iz našeg susjedstva.

„Projektom želimo vratiti osmijeh osobama sa teškom dentalnom situacijom i slabijim finansijskim stanjem uslijed čega nerijetko briga o zdravlju zuba dolazi u drugi plan. Dobitnica makeovera dobiće potpunu protetsku i implantološku rekonstrukciju ili smile design ljuskice i krunice“, pojašnjavaju iz Primadenta.

Kandidovati najdivniju komšinicu za učešće u projektu možete prateći slijedeće korake:

  • ime i prezime učesnice,
  • godište,
  • kontakt telefon,
  • jedna fotografija trenutnog osmijeha,
  • kratko pojašnjenje zbog čega je baš Vaša kandidatkinja ona koja treba osvojiti makeover i sve to trebate poslati na mail: makeover@primadent.ba

Tročlani žiri odlučiće o pobjednici 08.03.2021. te ćemo je kontaktirati radi realizacije nagrade. Pomozite nam da nagradimo najbolju Tuzlanku među nama.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.