komšijski-makeover-dr-esana-sa-pacijenticom

Komšinski Makeover: Alma Karić Bakalović dobila je osmijeh zlata vrijedan

U našem prvom makeoveru predstavljamo vam Almu Karić Bakalović, dobitnicu 40-godišnju majku dva dječaka iz Tuzle. Za njen slučaj pobrinula se naša dr. Esana Kavazbašić Huskanović koja je sa pacijenticom prošla kompletan proces od prvog dolaska u ordinaciju do osmijeha zlata vrijednog.

Nakon nepunih mjesec dana od početka radova na pacijentici koja je osvojila prvi „Komšijski Makeover“, spremni smo da vam pokažemo njen novi osmijeh.

Finalni rezultat prvog makeovera dao je pacijentici novi osmijeh kojeg karakteristiše neizmjerna prirodnost i estetika kakvu smo željeli postići.

Foto: Triton produkcija

Alma nam se povjerila da se voli smijati, no zbog prethodnog stanja zubi bilo joj je malo neougodno te je na mnogim fotografijama skrivala svoj osmijeh. U našu ordinaciju došla je sa malim grčem, no kako su radovi počeli svakim danom bilo joj je sve lakše, sve do potpunog opuštanja na stomatološkoj stolici.

“Zaista posebno iskustvo koje ću pamtiti cijelog života. Kada sam odlazila na preglede doživljavala sam bujicu emocija, straha, sreće, nesigurnosti, a pri završetku pregleda odlazila sam potpuno opuštena i sigurna. Doktorica Esana i njeno osoblje su uvijek bili uz mene, zaista nisam imala nimalo sumnje da će biti savršeno. Sada sa još većom sigurnošću mogu reci da su moja očekivanja u potpunosti ispunjena tj. bolje je nego što sam mogla i zamisliti. Ovaj makeover koji mi zaista puno znači je promijenio potpuno moje samopouzdanje, osjećam se kao da lebdim. Veliko hvala doktorici Esani na izvanrednom radu i podršci.”, kaže Alma Karić Bakalović.

Dok čekamo video snimak koji smo uradili u saradnji sa Triton produkcijom, pogledajte galeriju fotografija.

Naša ordinacija neće stati samo na jednom besplatnom osmijehu, vrlo brzo očekujte najavu za novi Komšijski makeover koju ćemo podijeliti na našim online kanalima komunikacije, zapratite:

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.